5 min

Duklock a MADMONQ vyvracajú stereotypy o spolupráci značky a influencera

zdieľať cez

Duklock a MADMONQ dokazujú, že spolupráca influencera a značky môže byť oveľa viac než len podpora predaja produktov. Z tejto spolupráce nemáte pocit, že ide o biznis, ale o kamošov, ktorí podporujú komunitu gamerov. Okrem iného MADMONQ organizoval charitatívny live stream, kde spolu s Duklockom a ďalšími gamermi vyzbierali takmer neuveriteľných 59 000 eur pre organizáciu DEJME DĚTEM ŠANCI. Dušana sme sa opýtali, ako vníma spoluprácu s MADMONQ a aká je jeho motivácia zúčastňovať sa a organizovať charitatívne akcie.

Ahoj Dušan, so značkou MADMONQ spolupracuješ už dlhšiu dobu. Čo ti toto partnerstvo prinieslo?

"Spolupráca s Madmonqom mi prišla úplne do rany. Akurát som mal dosť problém s tým, že som do seba dával nonstop kávy + energetické nápoje a už som cítil na sebe, že to nie je v poriadku. A v tom mi prišiel mail od CEO Madmonqu, že sa im páči čo robím a chceli nadviazať nejako spoluprácu. Zároveň MADMONQ predstavuje viac než len cmulacie tabletky s kofeinom ale aj skvelú komunitu ľudí a zároveň sa snažia gamerov naviesť k zdravšiemu fungovaniu. Je super vidieť, že sa tu niekto snaží o viac než len o zisk."

…

Podľa čoho si vyberáš, s ktorou značkou budeš spolupracovať?

"Tak mám na to jednoduchú šablónu. Musím byť spokojný ja, moji diváci a ideálne aj firma, s ktorou je tá spolupráca."

V sobotu ste vytvorili spolu s MADMONQ veľký charitatívny stream, kde sa vám spoločne podarilo vyzbierať približne 59 000 eur pre neziskovú organizáciu DEJME DĚTEM ŠANCI. Aký je to pocit?

"Je to neuveriteľné!! Až keď som sa vrátil na Hotel mi došlo, aký to je extrémny úspech! Keď si spomeniem, že ma na základnej škole triedna učiteľka chcela poslať k psychológovi kvôli tomu, ako moc som hrával hry tak je to krásna irónia. :D Takéto momenty ma len utvrdzujú, že to čo robím má zmysel a isto to je jeden s najväčších highlightov môjho YouTubovania."

…

Prečo sa zúčastňuješ charitatívnych akcií? Aká je tvoja motivácia?

"Pretože vďaka tomu, aké mám "postavenie" mám takú možnosť. Je to prirodzená vec pre mňa, že ak môžem tak pomôžem. Zároveň mám aj pocit že niečo za tie roky vraciam než, aby som to len bral chápeš. :D"

Sám si už organizoval pár charitatívnych live streamov. Ktorý v tebe najviac zarezonoval?

"Určite tento posledný. Krásna ukážka toho, že ľudia so zápalom do svojho craftu dokážu neskutočné veci. Som zvedavý, čo dokážeme nabudúce."

Plánuješ v blízkej budúcnosti zorganizovať alebo zúčastniť sa nejakej charitatívnej akcie?

"Tak momentálne je doba celkom chaotická a veľa ľudí ani nevie, ako na tom budú. Myslím si, že kým sa to trošku neukľudní tak od ľudí nebudem chcieť, aby prispievali. Keď tak radšej zo svojich dáme s tvorcami niečo."

…

Čo by si odkázal ľuďom, ktorí chcú pomôcť ľuďom v ťažkej situácii, ale nevedia ako?

"Ak niekto chce naozaj pomáhať tak internet ho vie nasmerovať ako na to. Zároveň chcem upozorniť na všade prítomné scamy, a preto si overujte informácie, ktoré nájdete online. Ideálne sa zamerať na overené organizácie, ktoré majú nejakú reputáciu a výsledky."

Pomáhať sa dá rôznymi spôsobmi a my by sme vás radi vyzvali k tomu, aby ste sa nebáli podať pomocnú ruku ak to niekto potrebuje a nie je to nad vaše sily. Nemusí to byť finančný dar vo výške 100 eur, niekedy stačí ak si kúpite Notabene, pomôžete babičke s ťažkou ťaškou alebo sa milo usmejete na človeka na ulici. Každý z nás má niečo čím dokáže pomôcť. Sú to práve drobné láskavosti, ktoré sa rátajú. Na záver by sme vám radi popriali krásne sviatky plné pohody, úsmevných situácií a skvelých YouTube videí.

Podmienkou odberu noviniek pre značky/agentúry je zadanie firemného e-mailu *