3 min

Vidadu is baaack! Konečne.

zdieľať cez

Dva roky. To je doba, na akú sa Vidadu stiahlo z internetu a z povrchu zemského. Žiadne nové videá, novinky, blogy, a hlavne žiadne stretávanie sa s našimi milovanými partnermi. Chýbalo nám to. Veľmi. 

Bolo pre nás dôležité všetko odštartovať vo veľkom. Zavďačiť sa partnerom za trpezlivosť, vidadu tímu za dobrú prácu a aj vám, naším sledujúcim, že ste na Vidadu ani po 2 rokoch nezanevreli a stále sa zaujímali kedy budeme konečne späť. Videli sme to. Každú jednu správu, poznámku, komentár. Ďakujeme. 

A tak sme zorganizovali Vidadu CUP. A koncom septembra sme sa s našimi exkluzívnymi partnermi stretli na jednom mieste, a spoločne sme strávili nabité 3 dni.

…

Kiežby sme vám tú atmosféru mohli nahrať na YouTube…Aha, vlastne… Boli sme live.. 

Veľa sme sa rozprávali, bavili - o práci, ale aj o živote a zážitkoch, ktoré sme počas dvoch rokov zažili. Bolo ich nekonečno. 

A nakoniec sa naši partneri rozdelili do 6 tímov a zasúťažil si medzi sebou. Každý tím celý čas bojoval za jednu neziskovú organizáciu, pre ktorú sa vopred rozhodli. A pointa? 

Všetky donates, ktoré ste nám na Live Streame poslali, putovali na dobrú vec. My z Vidadu, sme ešte pridali raz toľko a poslali Slobode zvierat, za ktorú bojoval tím Cripple Crew. Petr, Alex. Denko, Astatoro, Matoboost, ešte raz gratulujeme! 

Ktorému tímu si držal prsty ty?

…

Otestovali svoju fyzičku, vynaliezavosť, rýchlosť, tímového ducha a kreatívnosť pri odpovedaní na otázky, ako napr. Ktorá krajina má za národné zviera jednorožca? Vieš? Tak počkaj, dám ti tri možnosti: Havaj, Dominikánska republika a Škótsko. Ak si odpovedal Dominikánska republika, tak sa mýliš. Je to Škótsko… 

Vysielali sme Live stream na YouTube, kde nám pomohol Duklock ako hlavný moderátor. Dal tomu všetkému šmrnc a vibe, na aký ste pri Vidadu zvyknutí. Ďakujeme Dušan! Počas akcie sme natočili s partnermi rôznorodý kontent, takže neboj, zážitok si nenechávame iba pre seba. Onedlho čakaj nové videá na našom YouTube 

Všetko ale dáme včas vedieť na našom Instagrame a TikToku . Skontroluj si teda, či máš všade follow. Nechceš predsa, aby ti niečo nové uniklo. Či?

Podmienkou odberu noviniek pre značky/agentúry je zadanie firemného e-mailu *